Épület- szerkezetek
Építő- és segédanyagok
Épületgépészeti berendezések
Fürdőszoba felszerelések
MOFÉM, TÉKA
csaptelep
KLUDI
csaptelep
ALFÖLDI
szaniter
RAVAK
kád, zuhany
UNDEFASA
burkolólap
Kertépítészet és
öntözéstechnika
Lakberendezési termékek
Sport és Wellness termékek
Víztisztító berendezések
Barkácsgépek és műszaki cikkek
Vásárlási bón útmutató
 
MOFÉM, TÉKA
csaptelep
79_1.jpg
79_2.jpg
79_3.jpg

MOFÉM - A csaptelepek, szerelvények szakértője!
A MOFÉM termékek népszerűségüket és sikerüket nem csak a kiváló minőségnek, hosszú élettartamnak, hanem a piacvezető háttérszolgáltatásoknak is köszönhetik. A MOFÉM mindig élen járt ezek fejlesztésében. Elsők között vezettük be csaptelepeinknél az 5 év garanciát, golyóscsapjainkra egyedülállóan szintén 5 év garanciát vállalunk, melyhez a megnyugtató plusz hátteret felelősségbiztosításaink adják. Ezt egészíti ki a profi szervízhálózat a biztos alkatrészellátással.
A számtalan előny között kiemelkedő a MOFÉM és TEKA márkák nyújtotta biztonság. Legyen szó víz, gáz vagy bármely más közegről a MOFÉM és TEKA termékekkel mindenki biztonságban tudhatja magát.
A MOFÉM a hazai piacon 22 csaptelep családot kínál - ebből 13 család az egykaros - három minőségi kategóriában (Exkluzív, ECO, Komfort). Több családunk a minőségi lakópark kivitelezések meghatározó terméke. A választék olyan speciális területekre is kiterjed, mint az egészségügyi intézményekben, kórházakban történő felhasználás, a HACCP programokkal való kompatibilitás, vagy a szállodák, élményfürdők által támasztott speciális igények. A választékot több száz kiegészítő és ipari szerelvény, zuhany és alkatrészprogram teszi teljessé.

A fenti termék megtekinthető:
D-ÉG Mintabolt: 1115 Budapest, Hunyadi J. u. 4.

SzeRaKo bón kedvezmény: 15%
További információ a gyártó - MOFÉM - honlapján