Épület- szerkezetek
Építő- és segédanyagok
Épületgépészeti berendezések
Fürdőszoba felszerelések
Kertépítészet és
öntözéstechnika
Lakberendezési termékek
LESS LED
led izzó
TELMEX
bútor
KOKOFLEX
ágybetét, ágyrács
GÉTA CENTER
tapéta
BÁTHORI
irodabútor
Sport és Wellness termékek
Víztisztító berendezések
Barkácsgépek és műszaki cikkek
Vásárlási bón útmutató
 
SZARVASI
lámpa
69_1.jpg
69_2.jpg
69_3.jpg

A lakókörnyezetünkben alkalmazott világítótestek életterünk részét képezik, és a különböző tevékenységekhez szükséges fényt is biztosítják.
Lakóterünk világítása hangulatkeltő, funkcionálisan átgondolt, megfelelően méretezett legyen. A világításnak a lakásban végzett állandó és időnkénti tevékenységeket kell segítenie. Jó, ha a világítási megoldások egyszerűek, esztétikusak, harmonizálnak a lakótér berendezéseivel.
A lakásvilágítás megfelelő kialakításához, előzetes információkra van szükség, mint a természetes világítás adottságai, hol, milyen tevékenységre kerül sor: ismerni kell a belső tér berendezését, ennek elhelyezését, stílusát stb. A belső térben a világítás megtervezése, kivitelezése előtt, amelyre a lakás építése, átépítése alkalmával kerül sor, célszerű belsőépítésszel, lakberendezővel is konzultálni.
A korszerű lakásvilágítás kialakításához elengedhetetlen a megfelelő számú villamos csatlakozási hely telepítése. Így például egy lakószobában kb. 8-10 egymástól független és távol elhelyezett dugaszoló aljzat telepítése ajánlott. Így megfelelő számú asztali és állólámpa használható, és ezen felül még marad a TV-nek, rádiónak stb. csatlakozási lehetőség.
A kerti fények, a megvilágított növények sötétedéstől más hangulatot, egészen új világot varázsolnak a kertbe.

A fenti termék megtekinthető:
Szarvasi Mintabolt: 1062 Budapest, Andrássy út. 57.

SzeRaKo bón kedvezmény: 10%
További információ a gyártó - SZARVASI RT. - honlapján