Építészeti tervezés

Kezdőlap  |  Építészeti tervezés

Építészeti és Látványtervezés

A SzeRaKo Kreatív Design © és az építészmérnöki tervezési munkák

Felső kép: Épít+látv
Minden építészeti megbízás újabb kihívás, és egyben új lehetőség egy szép épület létrehozására. Számunka az építészeti munka legelső, alkotó szakasza a legszebb és a legsokszínűbb. A SzeRaKo Kreatív Design © tervezési folyamat szerint ekkor kezdődik az igazi műhelymunka. Először minden építészmérnökünk külön-külön, a saját elképzelései szerint tervez, majd megnézve egymás munkáit, újabb inspirációt kapva születik még néhány színes skicc terv. Az építészeti tervezés első körében küldött anyagunk sok szép rajzot tartalmaz, amelyből jól láthatók, hogy milyen megoldásokat tudunk adni az előzetesen elképzelt épületre. Ebbe a folyamatba engednek bepillantást facebook oldalunkon lévő, albumokba rendezett házaink.
Tervezés-látványtervezés Építész tervező irodánk további erősségei a tapasztalat és a sokszínűség. Kettőszázat meghaladó családi ház, számos iker- vagy társasház szerepel referencia bázisunkban, az egyéb funkciójú középületeinkkel együtt. Lakóházas munkáink között modern családi ház, mediterrán villa, minimál stílusú lakóépület, fiatalos és vidám társasház, vagy éppen hagyományőrző vidéki kúria is található. Mindezt építészmérnökeink különböző szemilységének köszönhetjük, kiknek a fenti folyamat alapján biztosítunk lehetőséget a kibontakozásra.
Az építész irodánk korai időszakában csak építészeti tervezéssel foglalkoztunk. Az évek múlásával és a technika fejlődésével jelent meg az az igény, hogy az épületeket még azok megépítése előtt meg lehessen tekinteni. A látványtervek elkészítésekor nem magukat a képeket rajzoljuk meg, hanem elkészítjük a leendő lakóépület 3 dimenziós modelljét, olyan részlettséggel, amit le szeretnénk olvasni róla, majd erről a modellről készítünk a tér különböző pontjaiból képeket, mint az életben egy fényképezőgéppel.
Ezzel szinte egy időben építettük ki a geodéta, talajmechanikus, belsőépítész, statikus, gépész, elektromos és tűzvédelmi tervezőkből, valamint építész műszaki ellenőrökből álló szakmérnöki csapatunkat, hogy átfogó és komplex szolgáltatást nyújthassunk az épületek tervezésétől az engedélyeztetésen (bejelentésen) és látványtervezésen át a kivitelezés befejezéséig, továbbá azok műszaki ellenőrzéséig.

Várjuk megbízását a következő szép ház tervezésre!