Bemutatkozás
Kezdőlap   |   Bemutatkozás
Magunkról

Ars poetica - Ismerje meg építész irodánkat kicsit jobban!

Felső kép: Magunk
A vágyainkban létező épület megszületéséhez segítségre van szükség, egy olyan segítségre, amely inspirál és megérti ezen elképzeléseket, és saját tapasztalatival még hozzá is tud tenni. Mi bízunk abban, hogy ezek mi vagyunk!
De miben is nyújtunk mi többet? Sok más építészmérnök dolgozik előre elkészített sablonok szerint, vagy csak az általa leginkább preferált stílusban tervez. Építész irodánk egyik legnagyobb erőssége az épületek teljes körű személyre szabása! Mi a beépítési lehetőségek és a Megrendelőink által elmondottak maximális figyelembe vételével tervezzük házainkat, miközben igyekszünk az építészeti gondolkodásmódot egységesen alkalmazni az egész épületen. Az építészeti tervezés nem gyárban előállított egyen termék, hanem egy komplex és egyedi szolgáltatás, melynek végeredménye a megtervezett épület, és ez teljes mértékben az építésztől függ. Ezért is különösen fontos a körültekintő döntés.
A SzeRaKo Csoport Építész iroda - három építészmérnök részvételével - azért jött létre, hogy minél több családnak, befektetőnek, vagy vállalatnak lehessen a segítségére az elképzelt családi vagy társasház, üzletház megvalósításában. Mindez még 1999-ben történt. Jelenleg hat építész részvételével alkotunk, a szakmérnök kollégákkal együtt ez a szám 14-re emelkedik, így a tervezést teljes ügyintézéssel végezzük.
Magunkról Az igények megismerése után - a SzeRaKo Kreatív Design © tervezési folyamat mentén - színes terveken mutatjuk be az ötleteinket, melyeket a vázlattervek készítése során pontosítunk, majd következik a teljes számítógépes tervfeldolgozás. Lefolytatjuk a bejelentési vagy engedélyezési eljárást is, és elkészítjük az épület kiviteli terveit. Igény szerint belsőépítészettel és külső látványtervekkel tesszük teljessé a munkát. Kivitelezési ajánlatunk elfogadásakor az épületet szerkezet- vagy kulcsrakészen felépítjük, melyre garanciát vállalunk. Azon építészeti munkáknál, melyekben generálkivitelezőként nem veszünk részt műszaki ellenőr kollégáink segítik Ügyfeleinket a hibamentes kivitelezés lebonyolításában.
A lakóházaink és ipari- vagy középületeink földrajzi elhelyezkedése nagy változatosságot mutat. Mátrafüredtől a Balaton parti településeken át egészen Nagyatádig, az országban már 89 településen találkozhat munkáinkkal, természetesen Budapesten, illetve Pest megyében helyezkedik el a legtöbb. A honlapunkon megtekinthető építész referencia bázisunk jelenleg 233 épületet tartalmaz, melyek közül a legszebbek számos szakmai folyóiratban bemutatásra kerültek.
Tudatosan törekszünk arra, hogy megőrizzük irodánk barátságos, családias hangulatát, melynek ügyfeleink a kellemes hangvételű konzultációk során részesei lehetnek. Kollégáink között tapasztalt és pályakezdő mérnök egyaránt található, így ötvözzük a fiatalos lendületet és a nagyobb tudáson alapuló megfontoltságot!
Várjuk jelentkezését, legyen a következő elégedett Ügyfelünk!