Kapcsolat
Kezdőlap  |  Kapcsolat

Elérhetőségeink

Várjuk szíves jelentkezését telefonon vagy e-mailen

Felső kép: Kapcsol
Köszöntjük az elérhetőségeinket tartalmazó oldalunkon és egyben örülünk, hogy a honlapunk megtekintése után fel szeretné venni velünk a kapcsolatot! Ehhez itt könnyen megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb módot.
Cím:

1117 Budapest,
Október 23. u. 25.

Telefon:

+36 1 209 3738

+36 20 216 6242

Email:

szerako.hu

Küldés
Az adatkezeléshez hozzájárulok.
Küldés
Tájékoztatjuk, hogy az Öntől kapott adatokat (az itt megadott tetszőleges név és e-mail cím) az érvényben lévő Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) előírásainak megfelelően kezeljük. Hírlevelet a megadott címre nem küldünk. Abban az esetben, ha nem szeretné megadni e-mail címét, kérjük, hívjon minket telefonon.
Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy az építészeti tervezés során számos esetben szükséges helyszíni szemle vagy épület felmérés, építész tervezői művezetés vagy egyéb irodán kívüli tevékenység elvégzése, ezért a személyes felkeresés előtt, feltétlenül egyeztessen velünk a leendő találkozóról időpontot valamelyik elérhetőségeink egyikén! Amennyiben külföldről szeretné velünk felvenni a kapcsolatot, a megbeszélés időpontjának leegyeztetése után, lehetőség van, hogy közös skype konferenciát tartsunk, akár több építészmérnök kolléga egyidejű bevonásával.
A fenti felsorolásban megtalálja építész tervező irodánk címét, vezetékes és mobil telefonszámainkat és az e-mail elérhetőségünket. Kapcsolatba tud lépni velünk akár a facebook oldalunkon is, ahol a folyamatban lévő munkáink, szabadkézi koncepciók, vázlattervek, térbeli modellek, fényképek és egyéb aktualitások is megtalálhatók. Emellett a fenti egyszerű űrlap kitöltésével közvetlenül és gyorsan is tud számunkra üzenetet küldeni. Az esetleges kérdésére vonatkozó válaszunkat arra az e-mailcímre tudjuk eljuttatni, melyet az űrlapon megad. A legtöbb gyors kérdésre szóban is tudunk válaszolni, ehhez csak írja meg az üzenetben a saját telefonszámát, vagy keressen minket vezetékes vagy mobil telefonon.
Várjuk szíves jelentkezését, legyen Ön a következő ügyfelünk!