Ytong Kész-Házak

Kezdőlap  |  Ytong Kész-Házak

Kulcsrakész Lakóépületek

Típustervek alapján Ytong családi házak adaptálása és megépítése
Ytong Kész-Házak
Ha számít az idő és a költségtakarékosság, és a katalógusban szereplő típustervek egyike megfelelő, akkor ez az egyik a legjobb megoldás a házépítésre. A rendszer lényegéből adódóan az ügymenet igen gyors, és viszonylag egyszerű is. Változtatás nélküli épület esetén nincs külön tervezési szakasz, és így kreatív tervezési díj sincs, csak a bejelentési dokumentáció (kiviteli tervek) elkészítési költsége (a terv megfelelő helyszínre történő adaptálása és az érvényes előírásoknak megfelelő szakmérnöki munkarészek elkészítése).
Az alábbi felsorolás nyújt rövid áttekintést az elvégzendő lépésekről:
Rövid áttekintés az elvégzendő lépésekről

1. A katalógusban szereplő típustervek kiválasztása
2. Kisebb módosítások megbeszélése és azok elkészítése
3. A végleges terv önkormányzati egyeztetése
4. A komplett építési engedélyezési tervdokumentáció elkészítése
5. A jogerős engedély megérkezésig a kivitelezési részletek megbeszélése és a kiviteli árajánlat elkészítése
6. A lakóépület kivitelezése
7. A kivitelezés során az épület természetesen YTONG téglából és a rendszerhez kapcsolódó áthidaló és egyéb elemekből készül, de pl. a födém és tetőpanel rendszer használata nem kötelező.

Ytong Kész-Ház katalógus letöltése
file_download
A típustervek műszaki tervei megtekinthetők irodánkban, ahol díjmentesen állunk rendelkezésére minden Ytong Kész-Házzal, vagy egyéb szakmai kérdéssel kapcsolatban. A külső látványképek és egyszerűsített alaprajzok a letölthető katalógusban találhatók. Természetesen lehetőség van a típustervek különböző mértékű módosítására is, melyet a SzeRaKo Kreatív Design © tervezési folyamatunk alapján el tudunk végezni.

Várjuk jelentkezését, hogy személyesen is egyeztethessük!