Kereskedelem, partnereink

Kezdőlap  |  Kereskedelem, partnereink
A SzeRaKo Bón rendszer

A forgalmazott termékeink, melyekre a tervezési díj levásárolható

Felső kép: Kereskedelem
Az első néhány évben csak építészeti tervezéssel és látványtervezéssel foglalkoztunk, ezt követően szolgáltatásunkat kibővítettük a házak szerkezet- vagy kulcsrakész megépítésével, generálkivitelezéssel, és hamarosan különféle építőipari termékek forgalmazásával is.
A kereskedelmi üzletágunk elindításával minden Ügyfelünknek lehetősége nyílik, hogy - a generálkivitelezéskor igénybe vehető SzeRaKo Kiviteli Bón mellett - a forgalmazott termékeinkből (melyek az építőanyagoktól kezdve egészen a lakberendezési termékekig terjednek) a SzeRaKo Kereskedelmi Bón által a tervezési díj jelentős részét levásárolja, ezzel szinte díjmentessé téve a tervezést. Ezt a szolgáltatást több mint 7 éve vezettük be, és nagy sikernek örvend ügyfeleink körében, több mint kétharmaduk élt ezzel a lehetőséggel (a legnépszerűbb termékek: nyílászáró és a kémény).
Részletes SzeRaKo Bón útmutató

A Kereskedelmi Bón felhasználási köre:
Az építőanyagok és épületszerkezetektől kezdve a lakberendezési, fürdőszoba és wellness termékeken át egészen a háztartási gépekig sok mindent megtalálható a kínálatunkban.
A termékek csoportosítása: A forgalmazott termékeink gyártók és termékcsoportok szerinti bontásban is megtalálhatók. Mindegyiken szerepel a gyártó vagy forgalmazó saját honlapjának a neve, és az üzletnek, bemutatóteremnek a pontos címe is, ahol a termék megtekinthető.
A bón összege: A bón a vásárlási kedvezmény összegét mutatja, és nem a teljes vásárlás összegét. Értelmezés egy mintaszámítás alapján: ha a bón értéke 100.000 Ft, és bútorvásárlás történt 420.000 Ft értékben (a kedvezmény 20%, amely 84.000 Ft), így még maradt 16.000 Ft a bónból, ami más termék vásárlására fordítható.
A bón felhasználása: A bón névre szól, de nyugodtan felhasználhatja rokon, barát, ismerős, akár vásárlásonként más-más személy is. Az egyes termékekre adott kedvezmények a mindenkori listaárakból értendőek, további kedvezménnyel össze nem vonhatók. Akciós termékek esetén a bón kedvezmény értéke változhat, illetve megszűnhet. A bón kedvezmény értéke átlagos megrendelési mennyiségre kalkulált, ezért kis mennyiségek esetén nem érvényesíthető, a vásárlás legkisebb összege gyártónként min. 50.000 Ft. A bón kedvezmény legkisebb értéke gyártónként min. 5.000 Ft.
A vásárlás menete: A vásárlás előtt az áruk kiválasztása, kipróbálása a megjelölt üzletekben történik, ahol mindenki meggyőződhet az aktuális fogyasztói árakról. Ezen árakból tudjuk a felsorolt kedvezményeket biztosítani (természetesen az üzletekben lévő egyedi akciós termékek esetén ezek módosulhatnak, vagy megszűnhetnek). Amennyiben vásárlásra kerül sor azt mindenképpen az irodánkban szükséges megtenni, hiszen ezt a kedvezmény mi adjuk és nem a gyártó partnerek. A termék pontosítása után a kifizetésre szintén az irodánkban kerül sor melyet követően az árú jellegétől függően az átvétel az adott üzletben, irodánkban, vagy házhoz szállítás esetén a megadott címen történik. Egyes esetekben ettől eltérő módon is lehet rendelni, ezeket személyesen egyeztetjük le. Természetesen az általunk forgalmazott műanyag és fa nyílászárók beépítését is el tudják végezni.
A forgalmazott termékek és bón kedvezmények változtatásának jogát a megrendelés tényleges elfogadásáig minden esetben fenntartjuk!

A Kiviteli Bónnal kapcsolatos tudnivalók:
Az irodánk által tervezett épületek teljes körű (anyag+munkadíj) generálkivitelezése esetén vehető igénybe. Általános esetben a bón az elkészült és kifizetett épület utolsó fizetendő összegéből vonódik le. A bón elfogadásának pontos módját a kivitelezési szerződésben rögzíteni szükséges. Ettől eltérő megállapodás (pl. eleve a kedvezménnyel csökkentett összegű szerződés megkötése) is lehetséges, ebben az esetben a szerződésbe foglalás szükségtelen, hiszen az összeg már eleve csökkentett.
A Kiviteli Bón további (ár)kedvezményekkel össze nem vonható. A vonatkozó (pl. fordított ÁFA, vagy az ÁFA mértékéről szóló stb.) jogszabályok esetleges megváltozása esetén a Kiviteli Bón kedvezmény rendszerének megváltoztatási jogát fenntartjuk.

Tekintse meg a SzeRaKo Bón rendszer partnereit, termékeit!