Vélemények
Kezdőlap  |  Vélemények
Rólunk mondták

Ügyfeleink véleménye a háztervezésről, a kivitelezésről, irodánkról

Felső kép: Vélemény
Építész tervező irodánk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy munkánkkal segítsük a hozzánk forduló Építtetőket, családokat, vállalatokat. Ebben nagy segítséget nyújt a SzeRaKo Kreatív Design © tervezési folyamatunk is, amely egy családi-partneri együttműködés alapját is szolgáltatja egyben. A kiválasztott sorokra kattintva legördülő véleményekben irodánkról, a korábban megvalósult munkákról és az Ügyfeleink személyes tapasztalatairól is olvashat.
4.8 (52)
Hagyományos Családi ház, 232m2, Földszint, Kontytető (Budapest-Almáskert) - Minikép

Ditta és András

BUDAPEST - Almáskert Építészeti tervezés

Hagyományos Családi ház, 232m² (Fsz)

A minőségen és alaposságon túl óriási érték volt számunkra, hogy több lépcsős, részletes megalapozó munka előzte meg a tervezést. A Szerako modelljének köszönhetjük, hogy minden részlet átgondolásra került és már az első otthonunk álomotthon lehet.

Hagyományos Családi ház, 300m2, Pince+Földszint, Kontytető (Budapest-Erdőskert) - Minikép

Kálmán J. Endre

BUDAPEST - Erdőskert Építészeti tervezés, kivitelezés

Hagyományos Családi ház, 300m² (P+Fsz)

Több, mint 9 év után is elégedettek vagyunk a házunk formájával, méreteivel és elrendezésével. Ez két dolognak köszönhető. Az első és legfontosabb, hogy a tervezés az igényeink, elképzeléseink és a ház funkcióinak tisztázása, valamint a környezet és a telek sajátosságainak maximális figyelembevételével történt. A második, hogy a kivitelezés során nem tértünk el a tervtől.

Hagyományos Családi ház, 119m2, Földszint+Emelet, Sátortető (Budapest-Kelenvölgy) - Minikép

Kiss család

BUDAPEST - Kelenvölgy Építészeti tervezés

Hagyományos Családi ház, 119m² (Fsz+1Em)

A SzeRaKo Kft-t a Construma kiállításon ismertük meg, ahol azonnal szimpatikussá vált a tervező iroda. Amikor aktuálissá vált az építkezés abban az évben is kilátogattunk a Construmára, hogy felvegyük Velük a kapcsolatot. A tervezést nyár elején kezdtük el és októberre kész lett a családi ház terve, minden engedéllyel együtt. A tervezés baráti hangulatban telt, minden elképzelésünket figyelembe vették és ha nem volt célszerű akkor javaslatot tettek úgy hogy azért az elképzelésünk részben meg tudjon valósulni. Beköltözés után nagyon hamar otthonosan éreztük magunkat, mert teljes mértékben igényeinket és elképzeléseinket tükrözni. Mint például: - tér- és helykihasználtság, modernség és gazdaságosság (energia, gépészet) szempontjából. A véglegesen elkészült ház a környék kimagasló épületei közé tartozik. Nagyon örültünk, hogy Őket választottuk, mert emberileg és szakmailag maximálisan partnernek éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlani tudjuk az irodát.

Modern Családi ház, 193m2, Földszint+Emelet, Nyeregtető+Lapostető (Csopak) - Minikép

Hornyák Péter

CSOPAK Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 193m² (Fsz+1Em)

Olyan építész irodát kerestünk, amelyik megbízható, precíz és minőségi munkát tud biztosítani. Mivel nem volt lehetőségünk a személyes találkozásra, így online és telefonon kellett megbeszélni igényeinket, elképzeléseinket. Több iroda felkeresése után a SzeRaKo-t találtuk számunkra a legmegfelelőbbnek. Elképzelésünk felvázolása után 3 skiccet kaptunk, amiből kiválasztottuk a hozzánk legközelebb álló. Bátran mondhatom, hogy, álmaink valóra váltak a tervasztalon, sőt a SzeRaKo felül is múlta azt. Köszönjük Nektek!

Modern Családi ház, 174m2, Földszint+Emelet, Lapostető (Budapest-Budatétény) - Minikép

Kati és Gábor

BUDAPEST - Budatétény Építészeti tervezés, belsőépítészet, kivitelezés

Modern Családi ház, 174m² (Fsz+1Em)

Tehetséges tervezők, akik - figyelembe véve az elképzeléseinket - sok sok variáció után készítették el a végleges terveket. A tervezés mellett, a kivitelezéshez is segítséget nyújtottak. Rajtuk keresztül bizonyos árukat is kedvezményesen szerezhettünk be.

Hagyományos Családi ház, 239m2, Pince+Földszint+Emelet, Kontytető (Budapest-Albertfalva) - Minikép

Viki és Attila

BUDAPEST - Albertfalva Építészeti tervezés, belsőépítészet

Hagyományos Családi ház, 239m² (P+Fsz+1Em)

Több irodát, építész ismerőst is felkerestünk, de a személyes beszélgetések után egyértelműen a SzeRaKo mellett döntöttünk. András és Bertalan az első találkozástól kezdve kedves és határozott volt, érezhető volt a szakmai elhivatottság és a sok éves tapasztalat. Az engedélyezési mellett részletes belsőépítészeti terv is készült, így sehol nem kellett kompromisszumot kötnünk. Ennek során falakat, nyílászárókat helyeztünk át kandalló, konyhasziget vagy egy íróasztal miatt. Így minden apró részlet a helyére került. Több éves használat után is tökéletesen "működik" a ház. Ahogy eddig is tettük, mindenkinek szívből ajánlunk Titeket! Köszönet az otthonunkért!

Hagyományos Családi ház, 103m2, Földszint, Kontytető (Pusztazámor) - Minikép

Garai család

PUSZTAZÁMOR Építészeti tervezés

Hagyományos Családi ház, 103m² (Fsz)

Mikor eldöntöttük, hogy építkezni szeretnénk, napokig bújtuk a netet, hogy kivel kellene megterveztetni a házat. Ekkor találtuk a Szerako honlapját, ahol nagyon megtetszettek a tervek. Ezután jött az első találkozó, ahol döntöttünk, hogy a Szerako csapatával szeretnénk terveztetni. Elmondtuk az igényeinket (voltak bőven), és ők megtervezték álmaink házát. Nem régen költöztünk be, de egyszerűen imádjuk. Ezúton is köszönünk mindent!

Hagyományos Ikerház, 127m2, Földszint+Emelet, Kontytető (Üröm) - Minikép

Évi és Tamás

ÜRÖM Építészeti tervezés, kivitelezés

Hagyományos Ikerház, 127m² (Fsz+1Em)

A házunk gyakorlatilag készen van, néhány apróbb művelet van még hátra. Az elmúlt hónapban beköltöztünk, és már belülről követjük a ház további készülését. Köszönjük a gondos tervezést, bent lakva is nagyon jók az arányok. Kényelmes, jól lakható otthon lett belőle.

Modern Családi ház, 225m2, Földszint+Emelet, Nyeregtető+Lapostető (Budapest-Rákoshegy) - Minikép

Szilvi és Péter

BUDAPEST - Rákoshegy Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 225m² (Fsz+1Em)

Két éve költöztünk be a házunkba, amit terveztetek nekünk. Még mindig imádjuk! Pont olyan lett, amilyet szerettünk volna. Miután átbeszéltük az elképzeléseinket, ti elkészítettétek a vázlatokat és közöttük volt az, ami a mi fejünkben is körvonalazódott. A végeredményben, az elkészült tervekben sem csalódtunk, minden igényünk megvalósult. Az elkészült ház pedig magáért beszél. Köszönjük a kitartó munkátokat és várunk Titeket a nyáron!

Modern Hagyományos Családi ház, 56m2, Földszint+Tetőtér, Nyeregtető (Kötcse) - Minikép

Kati és Peti

KÖTCSE Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 56m² (Fsz+TT)

Komoly szakmai segítséget kaptunk már a tervezés kezdeti fázisánál. Határozott elképzeléssel (lementett design képekkel, megálmodott stílussal) érkeztünk az irodába, ahol a mérnök kollégák mindenre kiterjedően felmérték az igényeinket. A kézhez kapott első vázlattervek rögtön tükrözték az általunk megálmodott házikót. Ezt követően pár apró módosítás után megszülettek a végleges tervek. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen szuper és lendületes csapatot választottunk! :)

Modern Családi ház, 191m2, Földszint+Emelet, Lapostető (Érd) - Minikép

dr. Simon Katalin

ÉRD Építészeti tervezés, kivitelezés

Modern Családi ház, 191m² (Fsz+1Em)

Három tagú családunknak szerettünk volna új otthont, családi házat építeni. A telek adott volt és a sok igényünk is... A Szerako tervező irodát a Facebookon találtam, írtam nekik és pár nap múlva már a ház alaprajzát terveztük. Sok türelemmel, ötletekkel segítettek minket, a kivitelezésre is a csoport cégét választottuk. Egy modern, szép, élhető ház építése kezdődött meg 2018 nyarán. A kivitelezés során voltak extra kéréseink, ezeket figyelembe vették és igyekeztek mindent megvalósítani. Ma pedig már élvezzük az új otthonunkat!

Modern Családi ház, 171m2, Pince+Földszint, Lapostető (Budapest-Ürömhegy) - Minikép

Huszár Éva

BUDAPEST - Ürömhegy Építészeti tervezés, belsőépítészet

Modern Családi ház, 171m² (P+Fsz)

Szeretjük nagyon ezt a házat, mert a lejtős telek ellenére minden fontos helyiség egy szinten van. Az elrendezésük is praktikusan és nagyon jól használhatóan van megtervezve. Az egyik legnagyobb öröm számunkra a fürdőszoba kialakítása, talán ezt szeretjük a legjobban a házban, de a többi résszel is nagyon meg vagyunk elégedve.

Modern Családi ház, 168m2, Földszint, Lapostető (Pomáz-Messelia) - Minikép

Molnár család

POMÁZ - Messelia Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 168m² (Fsz)

A tervező kiválasztásánál döntő szempont volt a SzeRaKo referenciái között látott, több nekünk szimpatikus, elkészült családi ház. Első találkozásunkkor derült ki és lepett meg minket, hogy nem egyetlen konkrét tervezővel, hanem egy egész csapattal fogjuk közösen átgondolni, megtervezni, leendő otthonunkat. Az alapokat tisztázó első érdemi konzultáción a vezető tervezőkkel és több tervező kollégával közösen beszéltük át elképzelésünket, majd utána a három építész több alkalmon keresztül mutatta be skicceiket, alaprajz vázlataikat. A készített tervek közül könnyen kiválasztottuk azt az irányt, amellyel végleges formába tudták önteni elképzelésünket. A házunkat imádjuk, így sok év elteltével semmit sem változtatnánk rajta. Köszönjük a munkátokat!

Modern Családi ház, 298m2, Pince+Földszint+Emelet, Lapostető (Budapest-Pesthidegkút) - Minikép

Ildikó és László

BUDAPEST - Pesthidegkút Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 298m² (P+Fsz+1Em)

A kezdetektől nagyon jó volt a kapcsolat az irodával, tetszettek a honlapon található korábbi tervek. A tervezés alatt a kapott rajzokkal is meg voltunk elégedve, és a házunk terve is az igényeink szerint készült, és emellett nagyon tetszetős lett. A felépült házunkat látva ezzel minden hozzánk látogató ismerősünk is egyetért. Nagyon köszönjük.

Modern Családi ház, 148m2, Földszint+Emelet, Nyeregtető (Budapest-Kelenvölgy) - Minikép

Hidvégi Gábor

BUDAPEST - Kelenvölgy Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 148m² (Fsz+1Em)

Figyelmesek, türelmesek, felkészültek. A végeredmény nagyon szép! Már csak meg kell építeni a házat...

Modern Családi ház, 138m2, Földszint+Emelet, Lapostető (Acsa) - Minikép

Dr. Kalmár Ilona

ACSA Építészeti tervezés, belsőépítészet

Modern Családi ház, 138m² (Fsz+1Em)

Szeretnénk megköszönni a sok szép tervet és figyelmet Nektek! Sok olyan ötletet kaptunk amire magunktól nem jöttünk volna rá. A házunkkal minden tekintetben elégedettek vagyunk, mert a szobák elrendezése pont megfelelő, a külső kép pedig egyezik az elvárásainkkal. Ha megkérdezik, biztos ajánlani foglak benneteket!

Mediterrán Családi ház, 195m2, Földszint, Kontytető (Budapest-Rákoskeresztúr) - Minikép

Ruby család

BUDAPEST - Rákoskeresztúr Építészeti tervezés, felújítás-átépítés

Mediterrán Családi ház, 195m² (Fsz)

Nagyon szerencséseknek érezzük magunkat a SzeRaKo Csoporttal való együttműködésben. Az egész csapattal nagyon meg vagyunk elégedve mind emberileg, mind pedig szakmailag. Amint minden szempontból "testet öltött" a végeredmény várunk Titeket egy személyes szemlére is!

Hagyományos Családi ház, 308m2, Pince+Földszint+Emelet, Kontytető (Biatorbágy) - Minikép

Dr. Rétfalvi Tamás

BIATORBÁGY Építészeti tervezés

Hagyományos Családi ház, 308m² (P+Fsz+1Em)

Egy kedves barátom révén kerültünk a SzeRaKo Építész Irodához. Már az első találkozásunkkor eldőlt, hogy Velük fogjuk megterveztetni a házunkat. A megbeszélések nagy türelemmel, baráti hangulatban folytak. A tervezés során kéréseinket, vágyainkat maximálisan szem előtt tartva, de a helyes, logikus mérnöki megoldásokat alkalmazva készült el a végső variáció. Tekintettel arra, hogy remek építőmestert találtunk, házunk gyorsan felépült. Azóta - immár 5 éve - lakunk benne, és ez idő alatt kiderült, hogy jól választottunk. Népes családunk igazán jól érzi magát benne. Nem utolsósorban az iroda által ajánlott nyílászárok és a jól tervezett hőszigetelés miatt - a ház méretéhez képest - a fűtésszámláink is minimálisak. Az irodát több ismerősömnek is sikerrel ajánlottam.

Hagyományos Családi ház, 154m2, Földszint+Tetőtér, Nyeregtető (Budaörs) - Minikép

Eszter és Kornél

BUDAÖRS Építészeti tervezés

Hagyományos Családi ház, 154m² (Fsz+TT)

Nagyon figyelmes, rugalmas és szimpatikus csapat. Minden kérdésünkre és felvetésünkre gyorsan feleltek, reagáltak.

Modern Családi ház, 194m2, Földszint+2 Emelet, Lapostető (Budapest-Albertfalva) - Minikép

László és Krisztina

BUDAPEST - Albertfalva Építészeti tervezés, kivitelezés

Modern Családi ház, 194m² (Fsz+2Em)

Életünk első házépítésébe vágtunk bele, nagy reményekkel, komoly elvárásokkal és meghatározott költségvetéssel. Már az első találkozás alkalmával éreztük, hogy a tervezők hozzánk hasonló gondolkodású, a nekünk fontos részleteket is megértő, de szükség esetén okosan érvelve a felhőkből azért a realitások talajára minket visszavezető emberek. A tervek sikerét az általuk alkalmazott részletes ügyfél kérdőív is nagy mértékben segítette. A SzeRaKo csapatáról elmondható, hogy tényleg magas belső szakmai elvárással rendelkeznek, akik mindezek ellenére nem erőszakolták ránk a saját elképzeléseiket és a tervezés teljes szakaszában türelmesen, nyitottan segítették, hogy eligazodjunk egy nekünk teljesen ismeretlen világban. Az álmainkat egy hosszú távon is élhető és értékes épületté transzformálták. A tervezés fázisában előállt változtatási igényeinket rugalmasan kezelték és alkotó szellem jellemezte végig az együttműködésünket. A tervezésbe tényleg bevontak minket is, ami nyilván hosszabb tervezési időt eredményezett. Tudom, hogy a miénk csak egy ház a sok közül, amit eddigi pályafutásuk alatt terveztek, mégis úgy gondoljuk, hogy mérföldkő lett a SzeRaKo pályafutása során. Olyan egyedi stíluselemekkel bíró, mégis minimál házat álmodtak meg nekünk, ami minden arra járó figyelmét felkelti, nekünk pedig büszkeségre és örömre ad okot, amiért ebben élhetünk. Minden más megrendelőnek hasonló tervező csapatot kívánok!

Modern Mezőgazdasági csarnok, 500m2, Földszint+Emelet, Lapostető (Alsónémedi-Ipari park) - Minikép

Orosco Kft.

ALSÓNÉMEDI - Ipari park Építészeti tervezés

Modern Mezőgazdasági csarnok, 500m² (Fsz+1Em)

A tervezés folyamata gördülékeny volt. Rendszeresen konzultáltunk az Orosco Kft igényeiről és a SzeRaKo maximálisan figyelembe vette mind a praktikussági, mind a gazdaságossági igényeinket. Bár a dizájn elképzelések kissé távol voltak egymástól, végül egy nagyon jó kompromisszum született. Az Orosco Kft részéről maximálisan elégedettek vagyunk a végeredménnyel. A megvalósítandó épület mind megjelenésében, mind funkcionalitásában megfelel a cégünk igényeinek. Nagyon köszönjük az elmúlt időszak közös gondolkodását és a szép végeredményt.

Modern Raktárcsarnok és iroda, 626m2, Földszint+Emelet, Lapostető (Budakeszi-Ipari park) - Minikép

dr. Kádár Attila

BUDAKESZI - Ipari park Építészeti tervezés

Modern Raktárcsarnok és iroda, 626m² (Fsz+1Em)

Egy közeli rokonomtól kapott ajánlás alapján kértünk ajánlatot többet között a Szerako Kft-től is, új székhelyünk komplett megtervezésére. Már az első megbeszélés folyamán éreztük, hogy őket kell megbízzuk a feladattal, melyet utólag sem bántunk meg, mivel mind esztétikailag, mind szakmailag kimagasló amit „letettek az asztalra”. Jelenleg a kivitelezési szakaszban is számíthatunk segítőkész együttműködésükre. Bízunk a további sikeres, közös munkákban!

Mediterrán Családi ház, 135m2, Pince+Földszint, Nyeregtető (Villány) - Minikép

Mara és Attila

VILLÁNY Építészeti tervezés

Mediterrán Családi ház, 135m² (P+Fsz)

Annak ellenére, hogy szigorú helyi építési szabályoknak kellett megfelelni a tervezési folyamat alatt, sikerült az összes elképzelésünket megvalósítani a végleges tervekben. Az egész együttműködés során nagyon segítőkész volt a Szerako csapata, minden kérdésünkre gyorsan reagáltak. Köszönjük a munkátokat!

Modern Hagyományos Családi ház, 166m2, Földszint+Emelet, Nyeregtető+Lapostető (Göd-Alsógöd) - Minikép

Forrás-Trend Kft.

GÖD - Alsógöd Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 166m² (Fsz+1Em)

Precíz és profi hozzáállásával a SzeRaKo csapata a tervezés során maximálisan figyelembe vette a helyszín adottságait, illetve az ügyfél elvárásait. Ezeket kellő hozzáértéssel hangolták össze, melynek eredményeként egy modern, a környezethez illeszkedő és funkciójában teljes mértékben megfelelő házat terveztek. Köszönjük!

Egyedi Családi ház, 196m2, Földszint+Emelet, Sátortető+Nyeregtető (Pusztazámor) - Minikép

Krisztina és Péter

PUSZTAZÁMOR Építészeti tervezés

Egyedi Családi ház, 196m² (Fsz+1Em)

A Construma kiállításon találkoztunk először a SzeRaKo Iroda munkáival. Megtetszett a hozzáállásuk, a terveik minősége és az elkészült házak stílusa. Nem volt semmilyen elképzelésünk arról, hogy milyen házat szeretnénk, ezért teljes mértékben a SzeRaKo csapatára támaszkodtunk a tervkészítés során. Nagyon profi módon és baráti légkörben zajlott a folyamat, melynek eredménye egy olyan terv lett, amely az összes igényünket lefedte, és tökéletesen megfelelt a helyi építési előírásoknak. Első körben három abszolút eltérő vázlatból választottuk ki azt a típusú házat, amely tetszene számunkra. Onnantól azt a típust finomítottuk több körön keresztül, és jutottunk el a végső tervig, amely alapján megépült a házunk – és amit azóta is imádunk. A SzeRaKo-t csak ajánlani tudjuk – és rendszeresen ajánljuk is – mindenkinek, aki építészeti tervezésben és kivitelésben gondolkodik.

Mediterrán Hagyományos Családi ház, 147m2, Földszint, Nyeregtető (Hatvan) - Minikép

Hegyi Ádám

HATVAN Építészeti tervezés

Mediterrán Családi ház, 147m² (Fsz)

Nagyszerű szakmai munka és megoldás orientált hozzáállás! Amit kicsit hiányoltunk az a sűrűbb kapcsolattartás. Mindazonáltal profi munka egy profi csapattól! Köszönjük!

Hagyományos Családi ház, 209m2, Földszint+Emelet, Nyeregtető (Szada) - Minikép

Bea & Tibi

SZADA Építészeti tervezés

Hagyományos Családi ház, 209m² (Fsz+1Em)

Minden flottul ment az elejétől a végéig! Sok kérdés tettünk fel, de mindre válaszoltak türelemmel :) Amiben kellett, abban rugalmasan álltak hozzá, ahol pedig arra volt szükség, meggyőztek minket. Az elkészült tervek tetszenek, alig várjuk, hogy elkészüljenek!

Hagyományos Családi ház, 193m2, Földszint, Nyeregtető (Százhalombatta) - Minikép

Kéri János

SZÁZHALOMBATTA Építészeti tervezés

Hagyományos Családi ház, 193m² (Fsz)

Korrekt, precíz, kreatív munkavégzés elfogadható áron. Jó kommunikáció és szervezet ügyintézés, mindenkinek csak ajánlani tudom a SzeRaKo-t.

Modern Családi ház, 161m2, Földszint+Emelet, Lapostető (Budaörs-Frankhegy) - Minikép

Kata és Zoli

BUDAÖRS - Frankhegy Építészeti tervezés, belsőépítészet

Modern Családi ház, 161m² (Fsz+1Em)

Hosszas internetes kutatómunka előzte meg, hogy kit szeretnénk megbízni a családi házunk megtervezésével, így esett a választás a SzeRaKora. Tudtuk, hogy egy szép kis modern házat szeretnénk, de amit a jó hangulatú tervezés végén kaptunk az felülmúlta az elképzelésünket. Minden ismerősünk, akinek megmutattuk a terveket, hasonló véleményen volt. Alig várjuk, hogy lakjunk benne!

Modern Egyedi Családi ház, 117m2, Földszint+Tetőtér, Nyeregtető+Félnyeregtető (Nagyatád) - Minikép

Ami és Zoltán

NAGYATÁD Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 117m² (Fsz+TT)

Mindent elmond, hogy a végeredmény olyan lett, amit szerettünk volna, és ehhez nem kellett rengeteg kompromisszumot kötnünk! Sikerült a terveket úgy elkészíteni, hogy az egyedileg kialakított belső terek teljesen megfelelnek az életvitelünknek.

Modern Üzlet és raktárcsarnok, 590m2, Földszint+Emelet, Lapostető (Budapest-Rákospalota) - Minikép

Comtherm-ÉTA Kft.

BUDAPEST - Rákospalota Építészeti tervezés

Modern Üzlet és raktárcsarnok, 590m² (Fsz+1Em)

A SzeRaKo tervezői csapata cégünk igényeit maximálisan figyelembe véve egy rendkívül látványos, modern és funkciójában tökéletesen megfelelő csarnok-iroda épületet tervezett. Bízunk benne, hogy a tervek alapján elkészült épület megfelelő telephely lesz számunkra hosszútávon is, és kellemes munkakörnyezetet biztosit az ott dolgozóknak.

Modern Egyedi Masszázs központ, 83m2, 2. emelet, Kontytető (Budapest-Kelenföld) - Minikép

Spamasszázs Központ

BUDAPEST - Kelenföld Belső áttervezés

Modern Masszázs központ, 83m² (2. emelet)

Tiszta szívvel ajánlom... Felújítás előtt fordultam hozzájuk segítségért felmérésben és tervezésben. A tervek mellett sok hasznos tanácsot és ötletet kaptam a kivitelezéshez is!

Modern Családi ház, 297m2, Földszint+Emelet, Nyeregtető+Lapostető (Csömör) - Minikép

Grédics Család

CSÖMÖR Építészeti tervezés, kivitelezés

Modern Családi ház, 297m² (Fsz+1Em)

Ezúton is szeretnénk nektek megköszönni a sok munkát és türelmet, amit felénk nyújtottatok! Tudjuk nem voltak egyszerű kéréseink, mert a telek szigorú szabályozásai mellett a családunk speciális igényeit is figyelembe kellett vegyétek és mindezt nagyon szűk határidő figyelembevétele mellett kellett teljesíteni! Szeretném nagyon megköszönni, hogy ennyire rugalmasak voltatok felénk, minden kérésünket figyelembe vettétek, mindent a megbeszélt idő előtt teljesítettetek. A sok szigorú szabály miatt mi már volt hogy feladtuk, és azt hittük nem lehet az álmaink házát megtervezni a telkünkre, de Ti nem hagytátok annyiban, újból és újból tervezni kezdtetek, ameddig tökéletes nem lett! Sokszor még lelkileg is támogattatok, a hosszú telefonbeszélgetések alkalmával, figyeltetek családunk kiegyensúlyozottságára és mindig mindent elmagyaráztatok lépésről-lépésre! Nagyon hosszan sorolhatnám még, hogy mennyi mindent köszönünk, de azt hiszem hogy a ház tervei magukért beszélnek! Igazán tökéletes lett! Modern és elegáns, de mindezek mellett nagyon praktikus is, ami nagyon fontos volt számunkra hármas ikreink miatt! Mindenkinek csak ajánlani foglak benneteket, mert ilyen profi csapatot ritkán talál manapság az ember! Lelkiismeretes, tökéletes munkára törekedtetek, nem sajnálva az esetleges plusz munkát, vagy kárba veszett időt! Egyszóval: Köszönünk mindent! Nagyon reméljük hogy a kivitelezés alkalmával is együtt tudunk majd dolgozni!

Modern Családi ház, 185m2, Földszint+Emelet, Lapostető (Adony) - Minikép

Dóri, Tomi és Vivi

ADONY Építészeti tervezés, belsőépítészet

Modern Családi ház, 185m² (Fsz+1Em)

Szuper volt az egész folyamat, ami során együtt dolgoztunk a házunkon. A végeredmény meg még szuperebb :) Nagy szívfájdalmunk, hogy végül le kellett mondanunk a megépítésről, de reméljük, hogy csak egy kis időre... Köszönünk mindent!

Hagyományos Családi ház, 234m2, Pince+Földszint+Emelet, Nyeregtető (Göd-Felsőgöd) - Minikép

Zoli és Anita

GÖD - Felsőgöd Építészeti tervezés, kivitelezés

Hagyományos Családi ház, 234m² (P+Fsz+1Em)

Fiatalos lendületes csapat. Gördülékeny volt együtt dolgozni. A tervezési folyamat során mindenben a segítségünkre voltak. Gazdaságos és praktikus megoldásokat ajánlottak.

Egyedi Családi ház, 183m2, Földszint+Tetőtér, Kontytető+Nyeregtető (Üröm-Sadove) - Minikép

Szabolcs

ÜRÖM - Sadove Építészeti tervezés, kivitelezés

Egyedi Családi ház, 183m² (Fsz+TT)

Gördülékeny együttműködés és kreativitás jellemzi a SzeRaKo csapatot, jó volt velük együtt dolgozni a családi házunk tervezésekor.

Modern Hagyományos Családi ház, 140m2, Földszint, Félnyeregtető+Lapostető (Gyál) - Minikép

István

GYÁL Építészeti tervezés, kivitelezés

Modern Családi ház, 140m² (Fsz)

Nagyon köszönjük az egész háztervezés során végzett munkát. Reméjük a megépítés is hasonlóan jó fog sikerülni.

Mediterrán Hagyományos Családi ház, 203m2, Földszint, Kontytető (Herceghalom) - Minikép

Légrádi Attila

HERCEGHALOM Építészeti tervezés

Mediterrán Családi ház, 203m² (Fsz)

A SzeRaKo árajánlata más tervezőirodákkal ellentétben részletesen tartalmazta az egyes tervezési mozzanatokat és azok árazását. Ez az ajánlatban megjelenő nyíltság és átláthatóság már utalt arra az együttműködésre hangolt segítőkészségre, ami be is igazolódott a tervezési munka során. Az elképzeléseinket a szakmai keretek lehetőségeihez igazítva maximálisan figyelembe vették, a vállalt határidőket tartották és türelmesek voltak olyankor, ha a mi válaszunkra kellett várni. Segítőkészen támogattak praktikus, kivitelezési szempontból gazdaságosabb ötletekkel, tanácsokkal. Az elkészült terveket látva izgatottak vagyunk, ha lehet, máris beköltöznénk a megtervezett otthonunkba. Meleg szívvel tudjuk ajánlani az Irodát és szakembereit.

Hagyományos Társasház, 416m2, Pince+Földszint+Emelet, Kontytető (Budapest-Hosszúrét) - Minikép

V. J.

BUDAPEST - Hosszúrét Építészeti tervezés, kivitelezés

Hagyományos Társasház, 416m² (P+Fsz+1Em)

A tervezés és építés is jókedvű és baráti volt. A ház gyorsan és szépen megépült. Szeretünk benne lakni.

Modern Családi ház, 231m2, Földszint+Emelet, Lapostető (Budapest-Ürömhegy) - Minikép

Attila

BUDAPEST - Ürömhegy Kivitelezés

Modern Családi ház, 231m² (Fsz+1Em)

Úgy érzem jó csapatot választottam, az elvárásaimnak igyekeztek maradéktalanul eleget tenni. A ház építési folyamata közben és utána is végig megmaradt a jó kapcsolat, az átadás utáni apróbb hibajavításokat is kifogástalanul elvégezték. Ha újra építkeznék ismét őket választanám...

Mediterrán Családi ház, 227m2, Földszint+Emelet, Kontytető (Berkenye) - Minikép

Hajnalka és Ádám

BERKENYE Építészeti tervezés

Mediterrán Családi ház, 227m² (Fsz+1Em)

Az elkészült tervvel nagyon elégedettek vagyunk, tükrözi a tervező kollégák alaposságát, precízségét, gyakorlatiasságát, és ami nagyon fontos, a mi kezdeti elképzeléseinket. Az iroda tervezési koncepciójában nagy előny, hogy több - vegyesen férfi és női kollégák által készített - elvi skiccből tudtuk kiválasztani a hozzánk legközelebb álló változatot, melyből a tervezési munka végére egy igazán jó terv kerekedett. A közös munka során örültünk a személyes konzultációs lehetőségeknek, hisz ezen egyeztetések útján még rugalmasabban és hatékonyabban együttműködve sikerült egy személyre szabott, otthonos ház tervét elkészíteni. Köszönjük a munkátokat, a további tervezéshez sok sikert kívánunk!

Modern Családi ház, 244m2, Földszint+Emelet, Félnyeregtető (Vecsés) - Minikép

Péter és Zsuzsi

VECSÉS Építészeti tervezés, belsőépítészet

Modern Családi ház, 244m² (Fsz+1Em)

A házunkban talán a kertkapcsolat a legjobb. A benti terek is mind megfelelőek, mindenünk elfér és tényleg jó a szobák elhelyezkedése. Az emeleti szobákat csak most fogjuk igazán elkezdeni használni. Amióta felépült a házunk, nagyon szeretünk itt lakni!

Modern Egyedi Társasház, 642m2, Földszint+3 Emelet, Lapostető (Budapest-Kelenföld) - Minikép

Horváth Zoltán

BUDAPEST - Kelenföld Építészeti tervezés, belsőépítészet

Modern Társasház, 642m² (Fsz+3Em)

Az együttműködésünk az irodával végig zökkenőmentes volt. A végső tervben több dolgot is megoldottak, amire én nem gondoltam és ettől jobb lett a ház. Sajnáltam, mikor el kellett álljak a megvalósítástól!

Modern Hagyományos Családi ház, 248m2, Földszint+Emelet, Nyeregtető (Budapest-Újpest) - Minikép

Krisztina és István

BUDAPEST - Újpest Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 248m² (Fsz+1Em)

Egy borzasztóan nehéz agyonszabályozott, tűzfalakkal körülvett telekre terveztettünk. Rengeteg kihívással kellett szembenézni. Végül a ház egyszerre lett modern és klasszikus, izgalmas megoldásokkal teli. Reméljük meg is fog épülni. Köszönjük a munkátokat!

Modern Társasház, 2x228m2, Földszint+2 Emelet, Lapostető (Balatonfüred) - Minikép

Relax House Kft.

BALATONFÜRED Építészeti tervezés

Modern Társasház, 228m² (Fsz+2Em)

A SzeRaKo-val először dolgoztunk együtt, előzőleg nem ismertük egymást, de az eredmény magáért beszél. Gondos tervezés a határidők tartásával, olyan koncepció, amiben nemcsak szakmai tudás, de komoly esztétikai érzék is megjelent. Facebook oldalunkon az elkészült társasház fotója alá egyik vevőnk azt írta: "Ez a ház az utca ékköve lett." Köszönjük!

Hagyományos Családi ház, 123m2, Földszint, Kontytető+Nyeregtető (Tárnok-Tárnokliget) - Minikép

Mácsai Zoltán

TÁRNOK - Tárnokliget Építészeti tervezés, szerkezetépítés

Hagyományos Családi ház, 123m² (Fsz)

Összeségében elégedett vagyok a tervezéssel és a menetével. A kivitelezést az iroda a szerkezetkész állapotig csinálta. Ettől függetlenül a további munkálatok során is a rendelkezésünkre álltak, ha kérdésünk volt. Mindig szakmailag megalapozott válaszokat kaptunk.

Modern Társasház, 258m2, Földszint+Emelet, Lapostető (Siófok-Balatonszéplak) - Minikép

Amarilla és Kinga

SIÓFOK - Balatonszéplak Építészeti tervezés

Modern Társasház, 258m² (Fsz+1Em)

Nagyon köszönjük a ház tervezése során a rugalmas közreműködést! Hatékonyan működött az interaktív kommunikáció, gyorsan és eredményesen. A végeredménnyel maradéktalanul elégedettek vagyunk, mert a tetszetős és modern külső mögött a belső elrendezések kialakításánál is az igényeinket figyelembe véve készültek a tervek!

Modern Családi ház, 246m2, Földszint+Emelet, Kontytető (Pomáz-Szelistye) - Minikép

Király család

POMÁZ - Szelistye Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 246m² (Fsz+1Em)

Nagy jó a családi házunk elrendezése. Minden helyiség a legjobb helyen van benne, a konyhában minden kézre áll. Az egész család és a gyerekek is nagyon élvezik a saját szintjüket és medencét is. Köszönjük!

Modern Családi ház, 148m2, Földszint+Emelet, Lapostető (Taksony) - Minikép

Noémi és Ádám

TAKSONY Építészeti tervezés, kivitelezés

Modern Családi ház, 148m² (Fsz+1Em)

Elég sok elképzelésünk volt, hogy egy adott méreten, adott budget-ből mit szeretnénk kihozni... Nem voltunk könnyű eset, hiszen több, mint egy évig csak a gondolatainkat próbáltuk összefoglalni, és ezzel a "kupac" ötletünkkel kerestük fel a SzeRaKo Csapatát... Fontos volt a nagy közösségi rész a földszinten, a konyha-nappali egybenyílása mégis kicsit külön szeparáltsága, ki lehessen látni a konyhából a hátsó udvarra, de a teraszra is, legyen lent egy média szoba, hangos meccsnézésekhez, videojátékozáshoz, természetesen ennek párja egy gardrób szoba... :) :) legyen pici vendégszoba, meg kis tusoló, külön wc... legyen minden kis zug kihasználva (pl. lépcső alatti tér), és legyen egy fenti kuckó, ahova vendégeket nem enged az ember, ami igazán a pihenést szolgálja... teljesen kezdő építkezőként rengeteg kérdésünk, kérésünk volt, de végig nagyon türelmesen, kedvesen bántak velünk. Mindössze 3 hosszabb beszélgetés, egyeztetés és vázlatrajz kellett hozzá, hogy megtervezzék a számunkra tökéletes házat! Kivitelezést is elvállalták, annak vezetőjével szintén maximálisan meg voltunk elégedve, szakértelme, embersége és problémamegoldó készsége végett is! Köszönjük még egyszer és még 100x kedves SzeRaKo, hogy segítettetek egy álom valóra váltásában! :)

Modern Családi ház, 116m2, Pince+Földszint+Emelet, Félnyeregtető (Pilisjászfalu) - Minikép

Péter

PILISJÁSZFALU Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 116m² (P+Fsz+1Em)

Nyugodt, feszültségtől mentes tervezési folyamat, jó kompromisszum keresési nyitottság, jó szakmai felkészültség! A részletes konzultációt hiányoltam a főépítészi döntéshozatal előtt. Rugalmas csapat, rendezett viszonyokkal.

Hagyományos Családi ház, 102m2, Földszint, Kontytető (Üllő) - Minikép

Szűcs család

ÜLLŐ Építészeti tervezés

Hagyományos Családi ház, 102m² (Fsz)

A ház tökéletesen működik. A tervben leírtakhoz tartottuk magunkat. Saját magam logisztikáztam az építkezést ill. minden olyan munkát elvégeztem ami minőségben vetekszik a szakiparosok munkájával.(hőszigetelés, belsőépítészeti munkák, viacolorozás stb.) A ház arányaiban és életterében is tökéletes számunkra. Az Önök munkáját dicséri!!!!

Modern Családi ház, 282m2, Földszint+2 Emelet, Lapostető (Budapest-Sasad) - Minikép

Halmos Erzsébet

BUDAPEST - Sasad Építészeti tervezés

Modern Családi ház, 282m² (Fsz+2Em)

Nagyon jók a tervezésben és engedélyeztetésben.

Tekintse meg további referencia épületeinket!