Vélemények
Kezdőlap  |  Vélemények
Rólunk mondták

Ügyfeleink véleménye a háztervezésről, a kivitelezésről, irodánkról

Felső kép: vélemény
Építész tervező irodánk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy munkánkkal segítsük a hozzánk forduló Építtetőket, családokat, vállalatokat. Ebben nagy segítséget nyújt a SzeRaKo Kreatív Design © tervezési folyamatunk is, amely egy családi-partneri együttműködés alapját is szolgáltatja egyben. A + jelekre kattintva legördülő véleményekben irodánkról, a korábban megvalósult munkákról és az Ügyfeleink személyes tapasztalatairól is olvashat.
Mediterrán Családi ház (Budapest-Rákoskeresztúr) - Minikép
Ruby család
Családi ház (Budapest)
Építészeti tervezés, átépítés
"Nagyon szerencséseknek érezzük magunkat a SzeRaKo Csoporttal való együttműködésben. Az egész csapattal nagyon meg vagyunk elégedve mind emberileg, mind pedig szakmailag. Amint minden szempontból "testet öltött" a végeredmény várunk Titeket egy személyes szemlére is!"
 
Modern Egyedi Masszázs központ (Budapest-Kelenföld) - Minikép
Spamasszázs Központ
Masszázs központ (Budapest)
Belső áttervezés
"Tiszta szívvel ajánlom... Felújítás előtt fordultam hozzájuk segítségért felmérésben és tervezésben. A tervek mellett sok hasznos tanácsot és ötletet kaptam a kivitelezéshez is!"
 
 
Modern Családi ház (Budapest-Rákoshegy) - Minikép
Szilvi és Péter
Családi ház (Budapest)
Építészeti tervezés
"Két éve költöztünk be a házunkba, amit terveztetek nekünk. Még mindig imádjuk! Pont olyan lett, amilyet szerettünk volna. Miután átbeszéltük az elképzeléseinket, ti elkészítettétek a vázlatokat és közöttük volt az, ami a mi fejünkben is körvonalazódott. A végeredményben, az elkészült tervekben sem csalódtunk, minden igényünk megvalósult. Az elkészült ház pedig magáért beszél. Köszönjük a kitartó munkátokat és várunk Titeket a nyáron!"
Hagyományos Családi ház (Budapest-Kelenvölgy) - Minikép
Kiss család
Családi ház (Budapest)
Építészeti tervezés
"A SzeRaKo Kft-t a Construma kiállításon ismertük meg, ahol azonnal szimpatikussá vált a tervező iroda. Amikor aktuálissá vált az építkezés abban az évben is kilátogattunk a Construmára, hogy felvegyük Velük a kapcsolatot. A tervezést nyár elején kezdtük el és októberre kész lett a családi ház terve, minden engedéllyel együtt. A tervezés baráti hangulatban telt, minden elképzelésünket figyelembe vették és ha nem volt célszerű akkor javaslatot tettek úgy hogy azért az elképzelésünk részben meg tudjon valósulni. Beköltözés után nagyon hamar otthonosan éreztük magunkat, mert teljes mértékben igényeinket és elképzeléseinket tükrözni. Mint például: - tér- és helykihasználtság, modernség és gazdaságosság (energia, gépészet) szempontjából. A véglegesen elkészült ház a környék kimagasló épületei közé tartozik. Nagyon örültünk, hogy Őket választottuk, mert emberileg és szakmailag maximálisan partnernek éreztük magunkat. Mindenkinek ajánlani tudjuk az irodát."
Modern Családi ház (Acsa) - Minikép
Dr. Kalmár Ilona
Családi ház (Acsa)
Építészeti tervezés
"Szeretnénk megköszönni a sok szép tervet és figyelmet Nektek! Sok olyan ötletet kaptunk amire magunktól nem jöttünk volna rá. A házunkkal minden tekintetben elégedettek vagyunk, mert a szobák elrendezése pont megfelelő, a külső kép pedig egyezik az elvárásainkkal. Ha megkérdezik, biztos ajánlani foglak benneteket!"
 
Hagyományos Családi ház (Budapest-Albertfalva) - Minikép
Viki és Attila
Családi ház (Budapest)
Építészeti tervezés, belsőépítészet
"Több irodát, építész ismerőst is felkerestünk, de a személyes beszélgetések után egyértelműen a SzeRaKo mellett döntöttünk. András és Bertalan az első találkozástól kezdve kedves és határozott volt, érezhető volt a szakmai elhivatottság és a sok éves tapasztalat. Az engedélyezési mellett részletes belsőépítészeti terv is készült, így sehol nem kellett kompromisszumot kötnünk. Ennek során falakat, nyílászárókat helyeztünk át kandalló, konyhasziget vagy egy íróasztal miatt. Így minden apró részlet a helyére került. Több éves használat után is tökéletesen "működik" a ház. Ahogy eddig is tettük, mindenkinek szívből ajánlunk Titeket! Köszönet az otthonunkért!"
Modern Családi ház (Vecsés) - Minikép
Péter és Zsuzsi
Családi ház (Vecsés)
Építészeti tervezés, belsőépítészet
"A házunkban talán a kertkapcsolat a legjobb. A benti terek is mind megfelelőek, mindenünk elfér és tényleg jó a szobák elhelyezkedése. Az emeleti szobákat csak most fogjuk igazán elkezdeni használni. Amióta felépült a házunk, nagyon szeretünk itt lakni!"
 
 
Modern Családi ház (Budaörs-Frankhegy) - Minikép
Kata és Zoli
Családi ház (Budaörs)
Építészeti tervezés
"Hosszas internetes kutatómunka előzte meg, hogy kit szeretnénk megbízni a családi házunk megtervezésével, így esett a választás a SzeRaKora. Tudtuk, hogy egy szép kis modern házat szeretnénk, de amit a jó hangulatú tervezés végén kaptunk az felülmúlta az elképzelésünket. Minden ismerősünk, akinek megmutattuk a terveket, hasonló véleményen volt. Alig várjuk, hogy lakjunk benne!"
 
Modern Családi ház (Taksony) - Minikép
Noémi és Ádám
Családi ház (Taksony)
Építészeti tervezés, kivitelezés
"Elég sok elképzelésünk volt, hogy egy adott méreten, adott budget-ből mit szeretnénk kihozni... Nem voltunk könnyű eset, hiszen több, mint egy évig csak a gondolatainkat próbáltuk összefoglalni, és ezzel a "kupac" ötletünkkel kerestük fel a SzeRaKo Csapatát... Fontos volt a nagy közösségi rész a földszinten, a konyha-nappali egybenyílása mégis kicsit külön szeparáltsága, ki lehessen látni a konyhából a hátsó udvarra, de a teraszra is, legyen lent egy média szoba, hangos meccsnézésekhez, videojátékozáshoz, természetesen ennek párja egy gardrób szoba... :) :) legyen pici vendégszoba, meg kis tusoló, külön wc... legyen minden kis zug kihasználva (pl. lépcső alatti tér), és legyen egy fenti kuckó, ahova vendégeket nem enged az ember, ami igazán a pihenést szolgálja... teljesen kezdő építkezőként rengeteg kérdésünk, kérésünk volt, de végig nagyon türelmesen, kedvesen bántak velünk. Mindössze 3 hosszabb beszélgetés, egyeztetés és vázlatrajz kellett hozzá, hogy megtervezzék a számunkra tökéletes házat! Kivitelezést is elvállalták, annak vezetőjével szintén maximálisan meg voltunk elégedve, szakértelme, embersége és problémamegoldó készsége végett is! Köszönjük még egyszer és még 100x kedves SzeRaKo, hogy segítettetek egy álom valóra váltásában! :)"
Modern Társasház (Siófok-Balatonszéplak) - Minikép
Amarilla és Kinga
Társasház (Siófok)
Építészeti tervezés
"Nagyon köszönjük a ház tervezése során a rugalmas közreműködést! Hatékonyan működött az interaktív kommunikáció, gyorsan és eredményesen. A végeredménnyel maradéktalanul elégedettek vagyunk, mert a tetszetős és modern külső mögött a belső elrendezések kialakításánál is az igényeinket figyelembe véve készültek a tervek!"
 
Modern Családi ház (Budapest-Ürömhegy) - Minikép
Huszár Éva
Családi ház (Budapest)
Építészeti tervezés, belsőépítészet
"Szeretjük nagyon ezt a házat, mert a lejtős telek ellenére minden fontos helyiség egy szinten van. Az elrendezésük is praktikusan és nagyon jól használhatóan van megtervezve. Az egyik legnagyobb öröm számunkra a fürdőszoba kialakítása, talán ezt szeretjük a legjobban a házban, de a többi résszel is nagyon meg vagyunk elégedve."
 
Modern Családi ház (Pomáz) - Minikép
Molnár család
Családi ház (Pomáz)
Építészeti tervezés
"A tervező kiválasztásánál döntő szempont volt a SzeRaKo referenciái között látott, több nekünk szimpatikus, elkészült családi ház. Első találkozásunkkor derült ki és lepett meg minket, hogy nem egyetlen konkrét tervezővel, hanem egy egész csapattal fogjuk közösen átgondolni, megtervezni, leendő otthonunkat. Az alapokat tisztázó első érdemi konzultáción a vezető tervezőkkel és több tervező kollégával közösen beszéltük át elképzelésünket, majd utána a három építész több alkalmon keresztül mutatta be skicceiket, alaprajz vázlataikat. A készített tervek közül könnyen kiválasztottuk azt az irányt, amellyel végleges formába tudták önteni elképzelésünket. A házunkat imádjuk, így sok év elteltével semmit sem változtatnánk rajta. Köszönjük a munkátokat!"
Modern Családi ház (Pomáz) - Minikép
Király család
Családi ház (Pomáz)
Építészeti tervezés
"Nagy jó a családi házunk elrendezése. Minden helyiség a legjobb helyen van benne, a konyhában minden kézre áll. Az egész család és a gyerekek is nagyon élvezik a saját szintjüket és medencét is. Köszönjük!"
 
 
Hagyományos Ikerház (Üröm) - Minikép
Évi és Tamás
Ikerház (Üröm)
Építészeti tervezés, kivitelezés
"A házunk gyakorlatilag készen van, néhány apróbb művelet van még hátra. Az elmúlt hónapban beköltöztünk, és már belülről követjük a ház további készülését. Köszönjük a gondos tervezést, bent lakva is nagyon jók az arányok. Kényelmes, jól lakható otthon lett belőle."
 
Modern Családi ház (Csömör) - Minikép
Grédics Család
Családi ház (Csömör)
Építészeti tervezés, kivitelezés
"Ezúton is szeretnénk nektek megköszönni a sok munkát és türelmet, amit felénk nyújtottatok! Tudjuk nem voltak egyszerű kéréseink, mert a telek szigorú szabályozásai mellett a családunk speciális igényeit is figyelembe kellett vegyétek és mindezt nagyon szűk határidő figyelembevétele mellett kellett teljesíteni! Szeretném nagyon megköszönni, hogy ennyire rugalmasak voltatok felénk, minden kérésünket figyelembe vettétek, mindent a megbeszélt idő előtt teljesítettetek. A sok szigorú szabály miatt mi már volt hogy feladtuk, és azt hittük nem lehet az álmaink házát megtervezni a telkünkre, de Ti nem hagytátok annyiban, újból és újból tervezni kezdtetek, ameddig tökéletes nem lett! Sokszor még lelkileg is támogattatok, a hosszú telefonbeszélgetések alkalmával, figyeltetek családunk kiegyensúlyozottságára és mindig mindent elmagyaráztatok lépésről-lépésre! Nagyon hosszan sorolhatnám még, hogy mennyi mindent köszönünk, de azt hiszem hogy a ház tervei magukért beszélnek! Igazán tökéletes lett! Modern és elegáns, de mindezek mellett nagyon praktikus is, ami nagyon fontos volt számunkra hármas ikreink miatt! Mindenkinek csak ajánlani foglak benneteket, mert ilyen profi csapatot ritkán talál manapság az ember! Lelkiismeretes, tökéletes munkára törekedtetek, nem sajnálva az esetleges plusz munkát, vagy kárba veszett időt! Egyszóval: Köszönünk mindent! Nagyon reméljük hogy a kivitelezés alkalmával is együtt tudunk majd dolgozni!"
Modern Társasház (Budapest-Kelenföld) - Minikép
Horváth Zoltán
Társasház (Budapest)
Építészeti tervezés
"Az együttműködésünk az irodával végig zökkenőmentes volt. A végső tervben több dolgot is megoldottak, amire én nem gondoltam és ettől jobb lett a ház. Sajnáltam, mikor el kellett álljak a megvalósítástól!"
 
 
Modern Családi ház (Adony) - Minikép
Dóri, Tomi és Vivi
Családi ház (Adony)
Építészeti tervezés
"Szuper volt az egész folyamat, ami során együtt dolgoztunk a házunkon. A végeredmény meg még szuperebb :) Nagy szívfájdalmunk, hogy végül le kellett mondanunk a megépítésről, de reméljük, hogy csak egy kis időre... Köszönünk mindent!"
 
 
Hagyományos Családi ház (Biatorbágy) - Minikép
Dr. Rétfalvi Tamás
Családi ház (Biatorbágy)
Építészeti tervezés
"Egy kedves barátom révén kerültünk a SzeRaKo Építész Irodához. Már az első találkozásunkkor eldőlt, hogy Velük fogjuk megterveztetni a házunkat. A megbeszélések nagy türelemmel, baráti hangulatban folytak. A tervezés során kéréseinket, vágyainkat maximálisan szem előtt tartva, de a helyes, logikus mérnöki megoldásokat alkalmazva készült el a végső variáció. Tekintettel arra, hogy remek építőmestert találtunk, házunk gyorsan felépült. Azóta - immár 5 éve - lakunk benne, és ez idő alatt kiderült, hogy jól választottunk. Népes családunk igazán jól érzi magát benne. Nem utolsósorban az iroda által ajánlott nyílászárok és a jól tervezett hőszigetelés miatt - a ház méretéhez képest - a fűtésszámláink is minimálisak. Az irodát több ismerősömnek is sikerrel ajánlottam."
Modern Családi ház (Nagyatád) - Minikép
Ami és Zoltán
Családi ház (Nagyatád)
Építészeti tervezés
"Mindent elmond, hogy a végeredmény olyan lett, amit szerettünk volna, és ehhez nem kellett rengeteg kompromisszumot kötnünk! Sikerült a terveket úgy elkészíteni, hogy az egyedileg kialakított belső terek teljesen megfelelnek az életvitelünknek."
 
 
Modern Családi ház (Budapest-Albertfalva) - Minikép
László és Krisztina
Családi ház (Budapest)
Építészeti tervezés, kivitelezés
"Életünk első házépítésébe vágtunk bele, nagy reményekkel, komoly elvárásokkal és meghatározott költségvetéssel. Már az első találkozás alkalmával éreztük, hogy a tervezők hozzánk hasonló gondolkodású, a nekünk fontos részleteket is megértő, de szükség esetén okosan érvelve a felhőkből azért a realitások talajára minket visszavezető emberek. A tervek sikerét az általuk alkalmazott részletes ügyfél kérdőív is nagy mértékben segítette. A SzeRaKo csapatáról elmondható, hogy tényleg magas belső szakmai elvárással rendelkeznek, akik mindezek ellenére nem erőszakolták ránk a saját elképzeléseiket és a tervezés teljes szakaszában türelmesen, nyitottan segítették, hogy eligazodjunk egy nekünk teljesen ismeretlen világban. Az álmainkat egy hosszú távon is élhető és értékes épületté transzformálták. A tervezés fázisában előállt változtatási igényeinket rugalmasan kezelték és alkotó szellem jellemezte végig az együttműködésünket. A tervezésbe tényleg bevontak minket is, ami nyilván hosszabb tervezési időt eredményezett. Tudom, hogy a miénk csak egy ház a sok közül, amit eddigi pályafutásuk alatt terveztek, mégis úgy gondoljuk, hogy mérföldkő lett a SzeRaKo pályafutása során. Olyan egyedi stíluselemekkel bíró, mégis minimál házat álmodtak meg nekünk, ami minden arra járó figyelmét felkelti, nekünk pedig büszkeségre és örömre ad okot, amiért ebben élhetünk. Minden más megrendelőnek hasonló tervező csapatot kívánok!"
Hagyományos Családi ház (Üllő) - Minikép
Szűcs család
Családi ház (Üllő)
Építészeti tervezés
"A ház tökéletesen működik. A tervben leírtakhoz tartottuk magunkat. Saját magam logisztikáztam az építkezést ill. minden olyan munkát elvégeztem ami minőségben vetekszik a szakiparosok munkájával.(hőszigetelés, belsőépítészeti munkák, viacolorozás stb.) A ház arányaiban és életterében is tökéletes számunkra. Az Önök munkáját dicséri!!!! "
 
Hagyományos Családi ház (Pusztazámor) - Minikép
Garai család
Családi ház (Pusztazámor)
Építészeti tervezés
"Mikor eldöntöttük, hogy építkezni szeretnénk, napokig bújtuk a netet, hogy kivel kellene megterveztetni a házat. Ekkor találtuk a Szerako honlapját, ahol nagyon megtetszettek a tervek. Ezután jött az első találkozó, ahol döntöttünk, hogy a Szerako csapatával szeretnénk terveztetni. Elmondtuk az igényeinket (voltak bőven), és ők megtervezték álmaink házát. Nem régen költöztünk be, de egyszerűen imádjuk. Ezúton is köszönünk mindent!"
Modern Társasház (Balatonfüred) - Minikép
Relax House Kft.
Társasház (Balatonfüred)
Építészeti tervezés
"A SzeRaKo-val először dolgoztunk együtt, előzőleg nem ismertük egymást, de az eredmény magáért beszél. Gondos tervezés a határidők tartásával, olyan koncepció, amiben nemcsak szakmai tudás, de komoly esztétikai érzék is megjelent. Facebook oldalunkon az elkészült társasház fotója alá egyik vevőnk azt írta: "Ez a ház az utca ékköve lett." Köszönjük!"
 
Modern Családi ház (Budapest-Pesthidegkút) - Minikép
Ildikó és László
Családi ház (Budapest)
Építészeti tervezés
"A kezdetektől nagyon jó volt a kapcsolat az irodával, tetszettek a honlapon található korábbi tervek. A tervezés alatt a kapott rajzokkal is meg voltunk elégedve, és a házunk terve is az igényeink szerint készült, és emellett nagyon tetszetős lett. A felépült házunkat látva ezzel minden hozzánk látogató ismerősünk is egyetért. Nagyon köszönjük."
 
Mediterrán Családi ház (Berkenye) - Minikép
Hajnalka és Ádám
Családi ház (Berkenye)
Építészeti tervezés
"Az elkészült tervvel nagyon elégedettek vagyunk, tükrözi a tervező kollégák alaposságát, precízségét, gyakorlatiasságát, és ami nagyon fontos, a mi kezdeti elképzeléseinket. Az iroda tervezési koncepciójában nagy előny, hogy több - vegyesen férfi és női kollégák által készített - elvi skiccből tudtuk kiválasztani a hozzánk legközelebb álló változatot, melyből a tervezési munka végére egy igazán jó terv kerekedett. A közös munka során örültünk a személyes konzultációs lehetőségeknek, hisz ezen egyeztetések útján még rugalmasabban és hatékonyabban együttműködve sikerült egy személyre szabott, otthonos ház tervét elkészíteni. Köszönjük a munkátokat, a további tervezéshez sok sikert kívánunk!"
Modern Családi ház (Budapest-Sasad) - Minikép
Halmos Erzsébet
Családi ház (Budapest)
Építészeti tervezés
"Nagyon jók a tervezésben és engedélyeztetésben."
 
 
 
Hagyományos Családi ház (Budapest-Erdőskert) - Minikép
Kálmán J. Endre
Családi ház (Budapest)
Építészeti tervezés, kivitelezés
"Több, mint 9 év után is elégedettek vagyunk a házunk formájával, méreteivel és elrendezésével. Ez két dolognak köszönhető. Az első és legfontosabb, hogy a tervezés az igényeink, elképzeléseink és a ház funkcióinak tisztázása, valamint a környezet és a telek sajátosságainak maximális figyelembevételével történt. A második, hogy a kivitelezés során nem tértünk el a tervtől."
 
Modern Családi ház (Budapest-Budatétény) - Minikép
Kati és Gábor
Családi ház (Budapest)
Építészeti tervezés, belsőépítészet, kivitelezés
"Tehetséges tervezők, akik - figyelembe véve az elképzeléseinket - sok sok variáció után készítették el a végleges terveket. A tervezés mellett, a kivitelezéshez is segítséget nyújtottak. Rajtuk keresztül bizonyos árukat is kedvezményesen szerezhettünk be."
 
 
Hagyományos Családi ház (Tárnok-Tárnokliget) - Minikép
Mácsai Zoltán
Családi ház (Tárnok)
Építészeti tervezés, szerkezetépítés
"Összeségében elégedett vagyok a tervezéssel és a menetével. A kivitelezést az iroda a szerkezetkész állapotig csinálta. Ettől függetlenül a további munkálatok során is a rendelkezésünkre álltak, ha kérdésünk volt. Mindig szakmailag megalapozott válaszokat kaptunk. "
 
Hagyományos Társasház (Budapest-Hosszúrét) - Minikép
V. J.
Társasház (Budapest)
Építészeti tervezés, kivitelezés
"A tervezés és építés is jókedvű és baráti volt. A ház gyorsan és szépen megépült. Szeretünk benne lakni."
 
 
 

Tekintse meg további referencia épületeinket!