Kivitelezés, házépítés

Kezdőlap  |  Kivitelezés, házépítés
Generálkivitelezés

Családi házak szerkezet- vagy kulcsrakész felépítése

Felső kép: Kivitelez
Irodánk másik legnagyobb tevékenységi köre - az építészeti tervezés után - az épületek megvalósítása, vagy ahogy mindenki nevezi: a házépítés, kivitelezés. Az általunk tervezett és megvalósult épületeink száma meghaladja a kettőszázat, ebből több mint 60-at irodánk épített fel az elmúlt több mint 20 év során. A referenciáink között új építésű családi házak és kisebb társasházak találhatók. A saját tervezésű épületek generálkivitelezésben való megépítése esetén igénybe vehető SzeRaKo Kiviteli Bónról a Kereskedelmi oldalunkon olvashat további részleteket. Ezen felül természetesen vállaljuk olyan családi házak felépítését is, amelyeket nem irodánk álmodott papírra. Ehhez 4 teljes generálépítő csapatunk áll rendelkezésre, lefedve Budapest és Pest megye jelentős részét.
A házépítés első lépése az árajánlatadás. Az építészeti és szakági tervek (engedélyezési vagy bejelentési, kiviteli) és költségvetés alapján elkészítjük az első körös ajánlatot. Ezt általában egy hosszabb személyes megbeszélés követi, ahol pontosítani lehet a felmerült kérdéseket és megbeszélni az ajánlat fizetési szakaszolását is. Ezt követi a második körös ajánlat, amely már minden tekintetben pontosabb. A kivitelezési szerződés is áttekintésre kerül, és egyeztetni lehet a megtekintésre kiválasztott referenciákat.
A családi házak kivitelezésénél három olyan fő választási szempont van, melyek fontossági sorrendjét a sokéves tapasztalat alapján alakítottuk ki:
Generálkivitelezés Generálkivitelezés

Referenciabázis

Lehetőség van különböző építési stádiumokban lévő épületek szemléjére, és előre egyeztetett időben, bejárhatunk teljesen elkészült, már lakott család házakat is!

Emberi és szakmai megbízhatóság

Nagyon fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot, kommunikációt, hisz hónapokig tartó együttműködés veszi kezdetét. Szempont a megfelelő kamarai tagságok megléte.

Ajánlati ár és garancia

Az árak összehasonlításnál figyelembe kell venni az alkalmazott műszaki megoldásokat, emellett a minőséget sem érdemes elhanyagolni, a garanciáról nem is beszélve.

Ma a világban minden a spórolásról szól, de ne tévesszük szem elől, hogy most a saját életterünket alkotó házunk megépítéséről kell dönteni. A helyes ár/érték arány megtalálása a legfontosabb. Hiába a legolcsóbb ajánlati ár, ha egy pontatlanul kitűzött épület, egy szakszerűtlen falazás vagy egy nem terv szerinti szerkezeti megoldás következtében komoly hibák keletkeznek a házban. De az étkezőben rosszul lerakott, csúnya padlólapot évtizedeken keresztül nézhetjük minden nap.
Irodánk a fent említett 3 pontnak megfelelő szakember gárdával építi a családi házakat, melyekre garanciát vállal. Referenciáink nemcsak az oldalunkon vagy az újságokban, hanem az életben, személyesen is megtekinthetők.
A házaink megépítését Budapest és 50-60 km-es körzetében vállaljuk, a folyamatban lévő munkáink helyszíneinek figyelembe vételével.
Mindazon építészeti munkáknál, melyekben nem kivitelezőként veszünk részt, nagy tapasztalattal rendelkező műszaki ellenőr kollégáink tudják segíteni Ügyfeleinket a hibamentes kivitelezés gördülékeny lebonyolításában.

Kérje kiviteli ajánlatunkat a megtervezett lakóépületére!